top 5 destinatii vara 2017 insulele bermude mare albastra case frumoase by blog calator
Insulele Bermude sursa: Backroads.ro

Zilele acestea, oricât am încerca, nu putem să nu ne gândim la destinații de vacanță. Indiferent dacă preferăm marea sau muntele, nordul sau sudul, oricare dintre continente, vrem să alegem cea mai bună variantă pentru concediul nostru.

Laura de la Blog Călător a alcătuit prima parte a TOP 5 cele mai frumoase locuri de vizitat vara aceasta. Vă invit să le parcurgeți și să vă alegeți preferata; și, de ce nu, poate următoarea destinație de călătorie. Că este în Europa, Africa sau America, TOP 5 vă aduce în atenția dumneavoastră locuri de o frumusețe rară. Eu m-am îndrăgostit.

1.Insulele Bermude

Apele de un albastru turcoaz pe care nu ai cum să-l uiți, zeci de povești misterioase și relaxarea pe care doar pe o insulă o poți găsi; asta îți oferă Bermuda. Este una dintre cele mai bune locații pentru scufundări, având unul dintre cele mai colorate recifuri. Casele de culori pastelate cu vegetație luxuriantă și acoperișurile albe se potrivesc atât de bine cu claritatea mării și te transpun într-un peisaj de basm. Nu degeaba Bermuda este pe primul loc în topul de astăzi.

–Bermuda Tourism Authority

2. Cape Town – Africa de Sud

Orașul african, renumit peste tot în lume, poartă în esența sa un amestec fascinant de cultură, peisaje și artă culinară. Cu măreția munților de partea sa, dar cu baza scăldată în apele oceanului, Cape Town este minune. Perla Africii de Sud este definită de Table Mountain National Park. Parcul natural, extrem de vast, prezervă mediul natural al zonei și oferă o experiență senzorială și foarte autentică celor interesați. Drumețiile montane, surful, priveliștile nemaivăzute și diversitatea restaurantelor fac din acest oraș o plăcere de explorat.

— By Luke Maximo Bell

3. Insula Madagascar

Îmi asum și afirm cu inima deschisă că Madagascar este altceva. Celebra insulă din binecunoscutele filme de animație ce-i poartă numele, o fâșie masivă de pământ din coasta Africii, întâlnește perfecțiunea. Cei pasionați de activitățile outdoor găsesc în Madagascar o părticică din Rai: hiking, surf, scufundări, baobabi, lemuri și altele. Peisajele sunt extraordinar de diverse și complexe, plecând de la 5000 km de coastă pe malul unei ape idilice la înfricoșătoarea, dar fascinanta junglă. Eu mi-am ales locația preferată :).

— by Luca Belfio

4. Lacul Lucerne, Elveția

Trecem la un alt tip de destinație și ne oprim asupra lacului Lucerne. Începând cu orașul cu același nume, care reînvie farmecul medieval prin structura sa și continuând cu vastul lac Lucerne, întregul loc îți induce o stare de bine și de relaxare pe care în puține locuri le poți găsi. Cei pasionați de ambarcațiuni vor găsi o varietate foarte complexă și vor putea ajunge în locurile dorite doar utilizându-le. Iar lacul de culoarea cobaltului se vede cel mai bine de sus, aproape de cer, pe vârful muntelui Pilatus, Rigi sau Stanserhorn. Asta pentru că ne plac vederile unice.

— by Bankieland

5. Santiago de Chile

Încheiem TOP 5 de astăzi cu una dintre cele mai vivace locații. Santiago de Chile, capitala țării de foc, debordează de energie, rafinament, prosperitate și cosmopolitism. În orașul perfect pentru hoinărit și colindat, istoria și frumusețea se găsește pe străzi. Metropola cu o priveliște uimitoare, aflată la poalele munților impunători, îți oferă tot ce îți dorești: arhitectură, savoare culinară, petreceri până în zori de zi, muzee încarcate de istorie și ansambluri estetice impresionante.

— by ThinLineMedia

Top 5 destinații de vizitat – Partea I se încheie aici cu promisiunea că vom continua să aducem în atenția dumneavoastră și alte locuri demne de vizitat și de menționat. Totodată, Blog Călător va reveni pe parcurs și asupra locurilor mai sus descrise, pentru o prezentare mai complexă, individuală, și pentru alte sfaturi și idei de călătorii. 

1 COMENTARIU

  1. […] Noi am ales o călătorie din Brunnen și până în Flüelen dus-întors care a durat aproximativ 1h și 45 minute. Traseul acesta ne-a costat 25 de franci elvețieni de persoană și a meritat fiecare cent. Peisaje la care încă sunt cu gândul, nuanțe de albastru și turcoaz de vis și sate și localități pitorești ce îmi aduc aminte de Heidi, fetița munților. Nu degeaba am inclus aceasta locație în top 5 destinații de vizitat în vara 2017. […]

Comments are closed.